وبلاگ-اخبار

ارتباط مستقیم مصرف شیرین کننده های مصنوعی با حمله های قلبی و مغزی

تصویر شیرین کننده های مصنوعی

بررسی اجمالی شیرین کننده های مصنوعی

مطابق یک تحقیق جدید خوردن اریتریتول، یک جایگزین قند بدون کالری است که برای شیرین کردن و طعم دار کردن محصولات دارای کالری کم مانند کربوهیدرات و کتو قابل استفاده است. با احتمال خطر بالاتر سکته قلبی و حمله مغزی و مرگ در ارتباط است. به نقل از سلامت نیوز که برگرفته از CBS News بوده،دانشمندان در درمانگاه کلیولند بالاتر از ۴ هزار بیمار را در آمریکا و اروپا مورد آزمایش قرار دادند و فهمیدند بیمارانی که مقدار اریتریتول خون بیشتری داشتند دستخوش خطر بالاتری قرار دارند خصوصا عوارض جانبی قلبی.

این بررسی که در روز دوشنبه در ماهنامه Medicine Nature منتشر شد، همینطور مشاهده شد که اریتریتول عامل ایجاد لخته در پلاکتها می شود. پروفسور استنلی هزن محقق ارشد این دستاورد و مدیر بخش بخش قلب و عروق و متابولیک بدن در درمانگاه کلیولند، می افزاید: بررسی ها به ما نشان می دهد که زمانی شرکت کنندگان یک مایع خوراکی شیرین شده مصنوعی با آریتریتول در آن را دربسیاری ازغذاهای فراوری شده استفاده می کردند،سطوح این مواد به طرز شگفت انگیزی در خون آن ها برای چند روزه افزایش می یافت سطوح بسیار بالاتر از آنها که احتمال لخته شدن خون را افزایش می دهد.

تاثیر شیرین کننده های مصنوعی

تاثیر مصرف شیرین کننده های مصنوعی

تولیدات بدون قند دارای اریتریتول بوده که غالبا برای بیماران مبتلا به اضافه وزن دیابت یاسندرم متابولیک به عنوان روش هایی برای کنترل مصرف قند ومصرف کالری پیشنهاد می شود. به عنوان مثال،اریتریتول یکی از عناصر تشکیل دهنده شیرین کننده های مصنوعی رایچاستویا عاری از کالری Truvia است.

بیمار مبتلا به این شرایط هم اکنون دستخوش خطرات زیادی خصوصا حوادث قلبی و عروقی حاد مانند حمله قلبی و مغزی هستند.در پاسخ به این تحقیق، رابرت رانکین، رییس اجرایی شورای نظارت بر کالری، که یک کانون یین المللی است و عامل صنعت غذا و نوشیدنی های دارای کالری کم می باشد،به CBS News گفت” که نتایج برخلاف دهه ها بررسی های علمی است که به ما می فهماند که مقدار کم کالری شیرین کننده های مصنوعی عاری از کالری مانند اریتریتول  کاملا بی خطر می باشند.

همانگونه که سرتیفیکیت های نظارتی جهانی برای مصرف آنها در غذاها و نوشیدنی ها گویای آن است که نباید یه جمعیت عمومی عمومیت داده می شوند، زیرا شرکت کنندگان در این مورد قبلا در دستخوش خطر حملات قلبی عروقی بودند. زمانی که این پژوهش به طور کاملا قطعی دلیل آن را نشان نمی دهد پروفسور دیوید آگس، یکی از ژوهشگران پزشکی CBSNews عنوان می کند که: مطمئنا داده های کافی موجود بسیار نگران کننده اند.

هازن می افزاید : شیرین کننده های مصنوعی مثل اریتریتول به سرعت سال های گذشته محبوبیت خود را بالا برده اند و دانشمندان می گویند برای فهمیدن اثر طولانی مدت سلامتی این افراد به پژوهش های عمیق تری نیاز است گفت: بیماری های مرتبط با قلب و عروق در طول زمان بوجود می آیند و بیماری قلبی دلیل اصلی فوت انسان ها در سطح جهان  می باشد. ماباید اطمینان حاصل کنیم که غذاهایی که می خوریم  عامل پنهانی برای تشدید این مسئله ندارند.

بازخورد شیرین کننده های مصنوعی

شیرین کننده های مصنوعی و حملات قلبی

دیدگاهتان را بنویسید