نمایش 1–8 از 9 نتیجه

مشاهده فیلترها
نمایش 9 24 36

الکل سنج 50-0

40,000 تومان

به دلیل نوسانات قیمت، لطفا قیمت نهایی چک شود.

        الکل سنج آنالوگ با قابلیت اندازه گیری درصد الکل مایعات از ۰ تا ۱۰۰درصد ، جنس مرغوب بهمراه غلاف مقاوم این الکل سنج آزمایشگاهی برای اندازه گیری میزان الکل موجود در مایعات با نمایش درصد کاربرد دارد از این دستگاه بعنوان الکل سنج دقیق صنعتی خانگی نیز میتوان استفاده نمود.

پلی وینیل الکل 100 گرمی KN

340,000 تومان

به دلیل نوسانات قیمت، لطفا قیمت نهایی چک شود.

تترا کلرید کربن یک لیتریKN

780,000 تومان

به دلیل نوسانات قیمت، لطفا قیمت نهایی چک شود.

دماسنج الکلی و جیوه ای 200

40,000 تومان

به دلیل نوسانات قیمت، لطفا قیمت نهایی چک شود.

          واژه ی دماسنج خود به شما می گوید که چه کاری از دستش بر می آید. رایج ترین دماسنج، دماسنج های جیوه ای و دماسنج های الکلی هستند.دماسنج ها دارای یک حباب حاوی الکل یا جیوه  ، لوله ی مویینه متصل به آن و یک حباب بزرگ در بالا هستند .

دماسنج جیوه ای و الکلی 150

40,000 تومان

به دلیل نوسانات قیمت، لطفا قیمت نهایی چک شود.

        واژه ی دماسنج خود به شما می گوید که چه کاری از دستش بر می آید. رایج ترین دماسنج، دماسنج های جیوه ای و دماسنج های الکلی هستند.دماسنج ها دارای یک حباب حاوی الکل یا جیوه  ، لوله ی مویینه متصل به آن و یک حباب بزرگ در بالا هستند .

دماسنج مایعات الکلی و جیوه ای 100

40,000 تومان

به دلیل نوسانات قیمت، لطفا قیمت نهایی چک شود.

          واژه ی دماسنج خود به شما می گوید که چه کاری از دستش بر می آید. رایج ترین دماسنج، دماسنج های جیوه ای و دماسنج های الکلی هستند.دماسنج ها دارای یک حباب حاوی الکل یا جیوه  ، لوله ی مویینه متصل به آن و یک حباب بزرگ در بالا هستند .

ستیل الکل یک کیلو گرمی KN کانادا واردات جدید

490,000 تومان

به دلیل نوسانات قیمت، لطفا قیمت نهایی چک شود.

ستیل الکل یک ماده شیمیایی سفید و جامد مومی است. ستیل الکل و استئاریل الکل دو جزء اصلی از ستئاریل الکل هستند. این ترکیبات همه الکل های چرب هستند و به طور گسترده ای به عنوان مواد نرم کننده، امولسیفایر، ضخیم کننده و سورفکتانت در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی  مانند مرطوب کننده، کرم صورت، شامپو، تهویه، ضد پیری، رنگ مو، کرم های ضد آفتاب، پاک کننده ها و رژ لب , به خصوص در لوسیون ها و کرم ها, استفاده می شوند. الکل چرب از روغن نهنگ اسپرم (جایی که در ابتدا کشف شد) مشتق شده است.

گلیسیرین – گلیسرول – glycerine

220,000 تومان
گلیسیرین یا گلیسرول یک ترکیب آلی ساده ی پلییول می باشد. شکل ظاهری این ماده مایع و  بی رنگ، بی بو با سیالیت پایین که دارای طعمی شیرین و غیر سمی است, می باشد.

ویژگی های این ماده:

  1. گلیسیرین یک مایع زلال , بی رنگ و بدون بو می باشد.
  2. در معرض هوا به آرامی رطوبت را جذب می‌کند.
  3. گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود اما در حلال‌های آلی مانند کلروفرم و اتر حل نمی شود.

کاربرد گلیسیرین:

گلیسیرین هم از لحاظ صنعتی و هم خوراکی دارای اهمیت ویژه ای است. مصرف کنندگان اصلی این ماده در صنایع غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی قرار دارند. این ماده به علت دارا بودن توانایی بالا در جذب رطوبت از آن در تهیه ی انواع کلوچه وکیک، شامپو ها، صابون ها و انواع نرم کننده های دستی، نوشیدنی ها و انواع روغن های صنعتی استفاده می گردد. از این ماده در عصاره های گیاهی هم استفاده می شود.   جهت استعلام موجودی و قیمت این محصول به شماره واتس آپ 09121382216 پیام ارسال نمایید.