نمایش یک نتیجه

مشاهده فیلترها
نمایش 9 24 36

لانولین معمولی و بدون بو صنعتی -Lanolin

لانولین معمولی و بدون بو صنعتی چربی زرد رنگ است که از پشم گوسفند به دست می‌آید. این ماده یک موم زرد مایل به قهوه‌ای است که در دمای بین 36oC و 42oC ذوب می‌شود.

کاربرد های لانولین:

این محصول به عنوان یک نرم‌کننده، در لوازم آرایشی و دارویی استفاده می‌شود. Lanolin در حفاظت، درمان، و افزایش زیبایی پوست انسان استفاده می‌شود. خواص آب‌گریزی آن می‌تواند به محافظت از پوست در مقابل عفونت‌ها و یا تحریک پوست کمک کند.  
نام محصول 1 کیلوگرم کیسه 100کیلو گرم 1 تن
لانولین معمولی و بدون بو صنعتی
جهت استعلام موجودی و قیمت محصول به شماره واتس آپ 09358812738 پیام ارسال نمایید.