نمایش یک نتیجه

مشاهده فیلترها
نمایش 9 24 36
موم کارنوبا - کارنائوبا
بستن

موم کارنوبا – کارنائوبا – Copernicia cerifera

360,000 تومان
آخرین بروزرسانی قیمت این محصول آذر ماه سال 1400 می باشد. موم کارنوبا از برگ های درخت نخل برزیلی به دست می آید. این ماده درخشش زیبایی به محصولات می بخشد، از مواد محافظت می کند و از چسبیدن آنها به یکدیگر جلوگیری می کند.

مشخصات کلی این ماده:

  1. نام: INCI موم Copernicia cerifera (carnauba) است
  2. نقطه ذوب: 82–86 درجه سانتیگراد (180–187 درجه فارنهایت)
  3. تراکم نسبی حدود 97/0 است
  4. از سخت ترین موم های طبیعی است.
  5. این ماده عملا در آب محلول نیست،
  6. با گرم شدن در استات اتیل و زایلن حل می شود و در الکل اتیل عملاً محلول نیست.

کاربرد موم کارنوبا:

  1. این ماده می تواند جلای براق، تولید کند.
  2. به همین ترتیب در واکس های اتومبیل، جلا دهنده های کفش، نخ دندان، محصولات غذایی مانند شیرینی، ابزار و واکس ها و جلا های کف و مبلمان استفاده می شود، به خصوص هنگامی که با موم و با سقز مخلوط شود.
  3. از این ماده برای پوشش های کاغذی رایج ترین کاربرد در ایالات متحده استفاده می شود.
  4. بعلاوه در صنعت مرکب چاپ نیز، به عنوان افزودنی و ورنی چاپ مورد استفاده قرار می گیرد.
  5. در صنعت چوب نیز برای ضد آب نمودن پارکت ها و کفپوش ها بکار می رود.
  6. در لاستیک سازی نیز به دلیل افزایش مقاومت سطوح لاستیکی و تایرها مورد توجه است.
  7. صابونها و شامپوها نیز این ماده محافظت کننده و جلادهنده مورد استفاده واقع می گردد.
نام محصول 50 گرم 100 گرم 250 گرم 500 گرم
موم کارنوبا 190000 360000 700000 1300000
جهت استعلام موجودی و قیمت این محصول به شماره واتس آپ 09121382216 پیام ارسال نمایید.