گوناگون

فواید آب مقطر|خرید آب مقطر

فواید آب مقطر

فواید آب مقطر نسبت به سایر آب ها نبود املاح و ناخالصی های موجود در آب می باشد. آب مقطر نوعی آب است که بر اثر فرآیند تقطیر ناخالصی های خود را از دست می دهد.

در واقع آب با استفاده از دستگاه های خاصی جوشانده و تقطیر می شود. در آخر با جدا شدن گازها و ناخالصی ها از آن ، آب مقطر بدست می آید.

میزان خلوص این آب بسته به نوع کاربرد و میزان تقطیر آن تا 95 درصد خلوص  می تواند باشد .به گونه ای که هیچ املاحی در آب وجود نخواهد داشت.

تاریخچه استفاده از آب مقطر:

از سال 200 میلادی تاکنون مردم در حال تقطیر اب آشامیدنی از آب دریا بوده اند.

در دنیای مدرن از آب مقطر به طور منظم برای کنترل ترکیبات حلال در آزمایشگاه استفاده می شود.

آب مقطر

آبی عاری از هرگونه املاح را آب مقطر می نامند.

آب مقطر چه نوع آبی است؟

آب تقطیرشده عاری از هرگونه ماده محلول است به همین دلیل خاصیت تضاد با برخی از مواد شیمیایی را ندارد. به دلیل داشتن خواص متفاوت ،باعث شده تا در آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ,علمی و پژوهشی برای انجام برخی از فعالیت های مختلف مانند حل کردن مواد شیمیایی یا حتی شستشوی ظروف آزمایشگاهی از آب مقطر استفاده گردد.

بیشترین مصرف آب مقطر در صنایع  دارویی و استفاده های پزشکی می باشد که به دلیل خلوص بالای آن است.

یکی از مهمترین ویژگی هایی که آب مقطر دارد این است که در اثر تبخیر یا استفاده زیاد از خود رسوبی به جا نمی گذارد.

برخی از آن برای مرطوب نگه داشتن باطری خودرو استفاده میکنند. زیرا استفاده از آب معمولی پس از مدتی باعث ایجاد رسوب در موتور خودرو می شود و در نهایت به آن آسیب وارد میکند.

آب تقطیرشده

از بخارات سرد شده ناشی از تبخیر آب دریا، آب شیرین تولید می شود.

فواید آب مقطر:

برای درک بهتر معایب و فواید آب مقطر, لازم می باشد نقش آب در بدن و چگونگی استفاده بدن از مواد معدنی را در نظر گرفت.

نوشیدن آب منافع متعددی برای بدن دارد که به چند مورد از این موارد اشاره میکنیم:

  • آب آشامیدنی مانع از گرم شدن بدن می شود.
  • باعث می شود مواد زائد از بدن دفع شود.
  • قابلیت این را دارد که مواد مغذی را در بدن حل کند.
  • مفصل را روان میکند و از خشکی بدن جلوگیری میکند.

با توجه به فواید آب مقطر ، نوشیدن این آب در عین حال که به برخی از افراد توصیه می شود، میتواند مضراتی هم داشته باشد که در ادامه با برخی از این موارد آشنا خواهیم شد.

معایب نوشیدن آب مقطر در طولانی مدت:

آب تقطیر شده عاری از هرگونه مواد معدنی ضروری می باشد . در واقع یک نوشیدنی خالص می باشد که همه ی گازها و املاح آن در اثر فرآیند تقطیر از بین رفته است.

اگر چه تقطیر آب باعث از بین رفتن آلودگی های احتمالی و رسوبات غیر مفید موجود در آب می شود ؛اما آب تصفیه شده مزایایی دارد که برای بدن مفید می باشد.

طبق تحقیقاتی که بوده نشان داده شده که میزان املاح موجود در آب شهری بیش از آنکه برای بدن انسان مضرراتی داشته باشد باعث بهبود عملکرد بدن می شود. کلسیم و منیزیمی که در آب وجود دارد وارد بدن می شود و به طور مستقیم جذب استخوان ها و ارگان های بدن انسان می شود. به این ترتیب می تواند به بهبود عملکرد اعضای مختلف بدن کمک کند .

در آب تقطیر شده به دلیل کمبود مواد معدنی امکان پایین آمدن PH خون انسان هم وجود دارد.

فرمول تقطیر

به چند روش می توان ناخالصی های آب را از آن جدا کرد.

یکی از راحت ترین راه ها که هر فردی در منزل می تواند انجام دهد روش تقطیر است.

هر چند در روش تقطیر هم آب کاملا خالص نخواهد بود زیرا مقداری از ناخالصی ها با آب بخار می شود.

برای کمتر شدن این ناخالصی ها می توان با بالا بردن فشار و کم کردن فشار , دمای جوش آب را بالا برده و از ناخالصی ها کم کرد.

البته لازم به ذکر است که در حجم های بالا و صنعتی این روش مقرون به صرفه نمی باشد.

مراحل درست کردن آب مقطر

فرآیند تولید آب مقطر توسط ابزارهای آزمایشگاهی درآزمایشگاه

یکی دیگر از روشهای جدا سازی ناخالصی های آب، عبور دادن آب از روی رزین و روش سوم استفاده کردن از اسمز معکوس و نانو فیلتر می باشد.

در برخی از کارخانه ها از یکی از این روش ها و در برخی دیگر از هر سه روش به صورت ترکیبی با هم استفاده می شود.

جهت اطلاع از فرمول آب مقطر لازم است بدانید که آب موجود در طبیعت که مورد استفاده قرار می گیرد از دو بخش تهیه شده است:

1: بخش حلال آب

2: انواع نمک هایی که در آب حل می شوند.

برای انجام خالص سازی آب ابتدا باید به آن حرارت وارد نمود. این عمل باعث می شود ناخالصی های موجود در آب از جمله نمک ها در ظرفی که تحت حرارت قرار گرفته است رسوب کند. بخارات تولیدی از ظرف تحت حرارت هنگام سرد شدن به مایع تبدیل می شود که به همان آب مقطر معروف است.

مقدار ph آب مقطر 7 است و دمای جوش کمتری نسبت به آب های معمولی یا شهری دارد.

کیفیت آب های تقطیرشده در کاربرد آن و تاثیرگذاری آن می تواند متفاوت باشد به نحوی که هر چقدر کیفیت آب مقطر بیشتر باشد تاثیرگذاری آن به مراتب بیشتر خواهد بود.

در کل عمل تقطیرسازی آب یک روش حساس می باشد که باید به درستی و با استفاده از دستگاه هایی با کیفیت بالا انجام گیرد تا به یک تولید مطلوب برسد.

فروش اینترنتی آب مقطر

 آب های مقطر کاربرد مفید و گسترده ای دارند و با دقت بالا در کارخانه به تولید میرسد.

در آزمایشگاه زمانی که از آب مقطر استفاده می شود به دلیل اینکه درصد خلوص آن بالا است سبب سهولت در انجام آزمایشات می شود.

به همین جهت فروشگاه اینترنتی مال کالا ،فروش اینترنتی انواع آب مقطر را برای مشتریان فراهم کرده است و به ارسال آن به سراسر کشور می پردازد.

برای دیدن آب مقطر 4 لیتری فوق خالص (ساده) مخصوص دستگاههای لیزر کلیک نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *