گوناگون

خرید اسپن 80

اسپین 80

ساختار  اسپین 80

خرید اسپن 80 معمولا به صورت مایع و به رنگ زرد می باشد.

این ماده دارای فرمول شیمیایی C22-H44-O6 است و با شماره بین المللی E495  شناخته شده می باشد.

از مزیت های این ماده میتوان گفت ثبات پذیری پایداری تحت شرایط عادی دارد.

اسپن 80 در موادی مانند اتانول , آب و ایزوپروپانول و اتر محلول و در استون نامحلول می باشد.

این ماده به رنگ زرد کمرنگ و شفاف است و به صورت مایع یا به صورت جامد مومی سخت است و حالت چسبندگی دارد.

محصول اسپن 80 یک سورفکتانت غیر یونی است که به عنوان یک امولسیفایر غیر آلی (پایدار کننده) , نرم کننده,

ضد کف و حل کننده در صنایع غذایی, دارویی و آرایشی و … مورد استفاده قرار میگیرد.

همچنین از این ماده به عنوان امولسیفایر در تهیه کرم و مواد آرایشی, دارویی و حلال کننده تولید روغن استفاده می شود.

نام‌های دیگر این ماده: سوربیتان لائورات , امولوسیفایر
فرمول مولکولی ماده:  C18H34O6
جرم مولی: 346.464 g · mol-1
چگالی: 1.032 g/cm3
شکل ظاهری این ماده: مایع
گرید: دارویی، آرایشی بهداشتی، صنعتی

اسپین 80

ساختار اسپین 80

خصوصیات این ماده

  1. این ماده به صورت مایع و  جزء ماده های آلی است.
  2. یک مایع چسبنده است.
  3. در استوان نا محلول می باشد.
  4. در اب, اتانول و اتر محلول است.
اسپین 80

مشخصات اسپین 80

چگونگی عملکرد اسپن 80

این ماده به عنوان امولسیفایر غیر آلی و پایدار کننده است و این ویژگی در فروش آن بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

به طور کلی یک امولسیفایر یا سورفکتانت (ماده ای که بر سطح فعال است) دارای دو قسمت اصلی در ساختار خود می باشد.

یک قسمت محلول در چربی یا چربی دوست و یک قسمت بخش محلول در آب یا آب دوست.

امولسیفایر ها بعد از فرآیند مایسلی شدن ( یعنی امولسیفایرها میتوانند در غلظت های کم به صورت مونومر در محلول باشند

اما با زیاد شدن غلظت آنها در محلول و رسیدن به یک نقطه ی بحرانی، مونومر ها با نزدیک شدن به هم بخشی به نام مایسل ایجاد می کنند

که به این فرایند، فرآیند مایسلی شدن می گویند)

با به حداقل رساندن کشش سطح باعث می شوند نیرویی که سبب جدا شدن فاز روغن و آب می شود

ضعیف شده، لذا امولسیون پایدار تشکیل می شود.

کاربرد اصلی این ماده در ترکیب آب و روغن است که به عنوان قوام دهنده در صنایع غذایی استفاده می شود.

جهت خرید و مشاهده محصولات مشابه دیگر بروی مجموعه دستگاه اسپین رزونانس ESR و NMR کمپانی Telteron 3B مدل U188031 کلیک کنید .

کاربرد کلی اسپن 80

از اسپن به عنوان افزودنی به مواد غذایی استفاده می شود.

عامل امولسیفایر  در مواد غذایی و لوازم آرایشی می باشد.

کاربرد در صنعت آرایشی و بهداشتی

از این ماده برای تولید مواد آرایشی بهداستی و محصولات مراقبتی استفاده می شود.

در تولید مواد چرب غیر اشباع مانند روغن های گیاهی و الکل کاربرد دارد.

اسپن 80 به عنوان یک ماده پر کننده و مرطوب کننده و پراکنده ساز رنگدانه در لوازم آرایشی بکار می رود.

از این ترکیب در صنایع نساجی برای اماده کردن پارچه, روان کننده و نرم کننده پارچه استفاده می شود.

جهت خرید و مشاهده محصولات مشابه آن برروی نانو پودر اسپینل آلومینات منیزیم (MgAl2O4) بسته 25 گرمی محصول آمریکا کلیک کنید.

کاربرد در صنایع غذایی

این ماده در صنایع غذایی و پخت نان به عنوان مخمر به منظور بهبود کیفیت و افزایش دهنده حجم کیک استفاده می شود.

ماده اسپن در شیرینی پزی با هوادهی مناسب باعث می شود فوم ایجاد شده پایدار گردد.

مخمر خشک: این ماده به عنوان حامل مخمر فعال می تواند عمل کند.

شکل مخمر خشک را بهبود می بخشد و فعالیت های زیستی را پس از هیدراتاسیون می تواند حفظ کند.

استفاده از اسپن در کافی میت: باعث توزیع یکنواخت تری از چربی ها  و در نتیجه بهبود اثر و حل آن در آب می شود.

بستنی: در صورت چرب بودن لبنیات میتواند باعث امولسیون می شود و از ایجاد بلورهای یخ ضخیم جلوگیری می کند.

فواید خرید اسپن 80

  • این ماده زیست تخریب پذیر است.
  • دارای محتوای تجدید پذیری بالایی هست.
  • عمر طولانی و بهره وری بالای این ماده
  • موثر در نرخ درمان پایین
  • دارای فرمولاسیون کارآمد
  • پاداری در آب سخت

همانطور که در بخش های بالا گفته شد یکی از امولسیفایر هایی که در صتایع غذایی کاربرد دارد اسپن 60 و اسپن 80 است.

این مواد به دلیل داشتن ویژگی های خاص میتوانند در صنعت غذایی استفاده شوند .

از ویژگی های یک امولسیفایر مناسب در صنعت غذایی میتوان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کاهش مصرف مواد اولیه
  • بهبود خواصی چون نرمی و تردی ماده
  • تسهیل فرآیندهای تولید
  • جلوگیری از بیات شدن ماده
  • جلوگیری از شکوفه زدن نان از ویژگی های منحصر بفرد این ماده می باشد.

مضرات خرید اسپن 80

یک سری از مطالعات انجام شده روی این ماده جهش سلولی را نشان داده اند.

تمام استرهای سوربیتان به ویژه سوربیتان مونو اولئات یک نوع تحریک کننده پوستی ضعیف و حساسیت زا به حساب می آیند.

فروش این ماده

این ماده از امولوسیون کننده های کاربردی در مواد غذایی تحت سلطه مونو و دی گلیسیرید  می باشد.

استرهای سوربیتان از واکنش سوربیتول و یک اسید چرب با درجه ی تجاری بدست می آید.

سوربیتول به عنوان ماده اولیه استرهای سوربیتان همراه با مانیتول و در اصل از هیدروژناسیون ساکارز بدست می آید.

سوربیتول به گروهی از ترکیبات به نام الکل قند یا پلیول متعلق بوده که دارای خواصی مشابه گلیسرول می باشد.

استرهای این ماده و سایر امولسیون کننده‌های با HLB در آب کم محلول نمی باشند.

از این ماده در فرمول های مختلف مورد استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی از جمله مراقبت از پوست و مرطوب کننده ها استفاده می شود.

همچنین می تواند به عنوان امولسیون کننده کمکی برای لوسیون و سایر امولسیون ها در نظر گرفته شود.

این ماده لازم است که در جای خشک و خنک نگهداری شود و عمر مفید آن 2 سال است.

ثبات و همگنی

تاکنون مطالعه خاصی درباره ثبات این ماده در صنایع غذایی ارائه نشده است.

جهت تعیین پایداری در مواد غذایی با تداوم اثر آن قابل اثبات می باشد و در صورت اثبات اثر افزودنی به عنوان امولسیون کننده

هیچ اثری از توزیع همگن ضروری در نظر گرفته نشده است.

سوربیتان مونولائورات به عنوان یک افزودنی مجاز استفاده می وشد که اثر امولسیون کنندگی آن در صنایع غذایی قابل مشاهده می باشد.

سوربیتان مونو لائورات (اسپن) را از کجا تهیه کنیم؟

فروشگاه اینترنتی مال کالا جهت خرید اسپن 80 آمادگی دارد تا ضمن دریافت سفارش مشتریان عزیز, محصول مورد نظر را با بهتریت قیمت و کیفیت  و در بسته بندی مناسب

تامین کند و در سریع ترین زمان ممکن به شهر های مختلف ارسال می گردد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *