نمایش دادن همه 2 نتیجه

مشاهده فیلترها
نمایش 9 24 36

اسپری خشک صمغ عربی MERCK

صمغ عربی که با نام های آزدوتازی، صمغ آکاسیا، کم عربیک، گم آرابیک، کیکر، برغند، فرط هم شناخته می شود, صمغی است که از شاخه های درختچه ی آکاسیا بر اثر گزش حشرات، یا برخورد شاخه ها در اثر باد و ایجاد خراش در آن ها به طوری که خراش سطحی باشد، از آن جاری می شود.

صمغ عربی – Gum Arabic

50,000 تومان
صمغ عربی , صمغی طبیعی و خوراکی است که از درختی به نام صمغ سنگالی به دست می‌ آید. این ماده به رنگ سفید و محلول در آب است و ترکیب پیچیده‌ ای از ساکاریدها و گلیکوپروتئین‌ ها می‌ باشد که مهم‌ترین خواص صمغ از این ترکیب ‌ها می‌ باشد. این صمغ که با نام صمغ آکاسیا نیز نامیده می شود از دو گونه آکاسیا به نام‌ های Acasia senegal،Acasia seyal  استخراج می‌ شود و در صنایع غذایی به عنوان پایدارکننده و در صنعت چاپ به عنوان روان‌کننده در انواع خاصی از جوهر برای چاپ استفاده می‌ شود.

کاربرد این ماده:

  • این ماده در آب نبات و البته در آدامس استفاده می شود.
  • در نقاشی از آن به عنوان یک ماده چسبنده در آبرنگ کاربرد دارد.
  • در صنعت چاپ و داروسازی و لوازم آرایشی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
  • یکی از ترکیبات مهم واکس نیز صمغ عربی می باشد.
  • ماده چسبنده تمبرهای پستی نیز از این صمغ می‌ باشد.
  • در سیگارسازی نیز به عنوان چسبنده کاغذ سیگار کاربرد دارد.گ
جهت استعلام موجودی و قیمت این محصول به شماره واتس آپ 09121382216 پیام ارسال نمایید.