نمایش یک نتیجه

مشاهده فیلترها
نمایش 9 24 36

گلیسیرین – گلیسرول – glycerine

220,000 تومان
گلیسیرین یا گلیسرول یک ترکیب آلی ساده ی پلییول می باشد. شکل ظاهری این ماده مایع و  بی رنگ، بی بو با سیالیت پایین که دارای طعمی شیرین و غیر سمی است, می باشد.

ویژگی های این ماده:

  1. گلیسیرین یک مایع زلال , بی رنگ و بدون بو می باشد.
  2. در معرض هوا به آرامی رطوبت را جذب می‌کند.
  3. گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود اما در حلال‌های آلی مانند کلروفرم و اتر حل نمی شود.

کاربرد گلیسیرین:

گلیسیرین هم از لحاظ صنعتی و هم خوراکی دارای اهمیت ویژه ای است. مصرف کنندگان اصلی این ماده در صنایع غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی قرار دارند. این ماده به علت دارا بودن توانایی بالا در جذب رطوبت از آن در تهیه ی انواع کلوچه وکیک، شامپو ها، صابون ها و انواع نرم کننده های دستی، نوشیدنی ها و انواع روغن های صنعتی استفاده می گردد. از این ماده در عصاره های گیاهی هم استفاده می شود.   جهت استعلام موجودی و قیمت این محصول به شماره واتس آپ 09121382216 پیام ارسال نمایید.