نمایش دادن همه 4 نتیجه

گلیسرین 200cc انتشارات مدرسه

C3H8O3 فرمول

به دلیل نوسانات قیمت، لطفا قیمت نهایی چک شود.

(1 liter glycerin (laboratory
در لیتر های مختلف

گلیسیرین – گلیسرول – glycerine

220,000 تومان
گلیسیرین یا گلیسرول یک ترکیب آلی ساده ی پلییول می باشد.شکل ظاهری این ماده مایع و  بی رنگ، بی بو با سیالیت پایین که دارای طعمی شیرین و غیر سمی است, می باشد.

ویژگی های این ماده:

  1. گلیسیرین یک مایع زلال , بی رنگ و بدون بو می باشد.
  2. در معرض هوا به آرامی رطوبت را جذب می‌کند.
  3. گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود اما در حلال‌های آلی مانند کلروفرم و اتر حل نمی شود.

کاربرد گلیسیرین:

گلیسیرین هم از لحاظ صنعتی و هم خوراکی دارای اهمیت ویژه ای است.مصرف کنندگان اصلی این ماده در صنایع غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی قرار دارند.این ماده به علت دارا بودن توانایی بالا در جذب رطوبت از آن در تهیه ی انواع کلوچه وکیک، شامپو ها، صابون ها و انواع نرم کننده های دستی، نوشیدنی ها و انواع روغن های صنعتی استفاده می گردد.از این ماده در عصاره های گیاهی هم استفاده می شود.
نام محصول1 لیتری2.5 لیتری5 لیتری10 لیتری
گلیسیرین
جهت استعلام موجودی و قیمت این محصول به شماره واتس آپ 09121382216 پیام ارسال نمایید.

گلیسرول مونو استئارات – Glycerol monostearate

200,000 تومان
گلیسرول مونو استئارات که معمولا با عنوان GMS شناخته می شود.دارای فرمول شیمیایی  C21H42O4 می باشد.اسامی دیگر این ماده, 2 و 3 – دی هیدروکسی پروپیل اوکتا دکانوآت / گلیسیریل مونو استئارات / گلیسیرین مونو استئارات / مونو استئارین نیز می باشد.این ماده مولکولی است که از اتم های اکسیژن، هیدروژن و کربن ساخته شده است.این ترکیب به صورت طبیعی در روغن دانه سویا موجود است.کیک ها، شکلات ها، کره خامه ها مهم ترین محصولات غذایی هستند که از گلیسرول مونو استئارات به عنوان افزودنی استفاده می کنند.

ویژگی های گلیسرول مونو استئارات :

  • این ماده پودر مومی شکل می باشد.
  • از نظر شکل ظاهری پودر کرم رنگ است.
  • طعم و بوی ملایم دارد.
  • این ماده نامحلول در آب سرد می باشد.
  • این ماده درآب گرم قابل پخش می باشد.

کاربرد گلیسرول مونو استئارات :

  •  از این ماده به عنوان امولسیفایر در صنعت مواد غذایی استفاده می شود.
  • به عنوان افزودنی در مواد غذایی کاربرد زیادی دارد.
  • برای پراکنده کردن روغن در آب استفاده می شود.
  • به عنوان سورفکتانت غیر یونی کاربرد دارد.
  • در نوشیدنی هایی که پروتئین دارند، از ایجاد رسوب می تواند جلوگیری کند.
نام محصول25 گرم50 گرم100 گرم200 گرم
گلیسرول مونو استئارات
جهت استعلام موجودی و قیمت این محصول به شماره واتس آپ 09121382216 پیام ارسال نمایید.  

نیترات بیسموت پنج آبه – Bismuth (III) nitrate

1,450,000 تومان
نیترات بیسموت نمکی است که در حالت اکسیداسیون + 3 کاتیونی و آنیونهای نیترات از بیسموت تشکیل شده است. رایج ترین فرم جامد ، پنتاهیدرات است.

مشخصات کلی این ماده:

  • فرمول شیمیایی: Bi (NO3) 3 · 5H2O
  • جرم مولی: 485.07 گرم در مول (پنتاهیدرات)
  • ظاهر: پودر کریستالی بی رنگ ، سفید
  • تراکم: 2.90 گرم در سانتی متر مکعب (پنتاهیدرات)
  • نقطه ذوب: 33 درجه سانتی گراد
  • نقطه جوش: دامنه 80 درجه سانتیگراد

کاربرد نیترات بیسموت:

  • استفاده در صنعت داروسازی
  • کاربرد آن در مواد آرایشی
  • برخی از کاربردهای نیترات بیسموت در سنتز آلی به عنوان مثال در اکسیداسیون انتخابی سولفیدها به سولفوکسیدها است.
نام محصول25gr50gr100gr250gr
نیترات بیسموت
 جهت استعلام موجودی و قیمت این محصول به شماره واتس اپ 09121382216 پیام ارسال نمایید.